“Esmu maza pavārīte, gribu piedalīties jūsu piedāvātajā konkursiņā. Nosūtu savas šīs vasaras mīļākās ēdienu receptes,” — tā mums raksta Rita Jankovska no Daudzeses un piedāvā trīs receptes.
“Esmu maza pavārīte, gribu piedalīties jūsu piedāvātajā konkursiņā. Nosūtu savas šīs vasaras mīļākās ēdienu receptes,” — tā mums raksta Rita Jankovska no Daudzeses un piedāvā trīs receptes.
Šlāgerkarbonāde
Ņem cūkgaļas karbonādi, izklapē, apsāla, apber ar pipariem, uzber rīvētu sieru, uzliek izklapētu šķiņķa šķēli, karbonādi pārloka uz pusēm, nosedzot pildījumu, panē miltos, olā, cep. Pasniedz ar šampinjonu mērci, kā piedevu salātiem, vārītiem vai frī kartupeļiem.
Grieķu salāti
Lielos kubiņos sagriež svaigus gurķus, tomātus, papriku (sarkanu, zaļu) puravu, Ķīnas kāpostu, piespiež citrona sulu, pieliek sāli, pielej olīveļļu. Samaisa, kārto uz garena šķīvja, uzliek 5 melnās olīvas un 3 — 5 bumbiņas konservēta kazas siera, pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem.
Čipsu salāti
Salātu trauciņos kārtām liek čipsus, pārklāj ar majonēzi, marinētu gurķi, šķiņķi (kubiņos vai mazos stienīšos), rīvētu olu, rīvētu sieru, atkal kārtu majonēzes, vēlreiz čipsus, rotā ar šķēlīti tomāta un zaļumiem.
Labu apetīti!
Kāda ir jūsu iecienītākā ēdiena recepte? Rakstiet! Vēstules gaidīsim līdz augusta beigām!