Sestdiena, 27. decembris
Elmārs, Inita, Helmārs
weather-icon
+4° C, vējš 2.24 m/s, ZR vēja virziens
Staburags.lv bloku ikona

Mana recepte

Majonēzes un eļļas vietā. Piedāvāju dažas salātu mērces, kuras var lietot tik ierastās majonēzes, eļļas un krējuma vietā.

Majonēzes un eļļas vietā
Piedāvāju dažas salātu mērces, kuras var lietot tik ierastās majonēzes, eļļas un krējuma vietā.
Apelsīnu mērce
3 ēdamkarotes jogurta, apelsīns, šķipsniņa sāls un cukura. Jogurtu sajauc ar pusapelsīna sulu, cukuru un sāli. Atlikušo apelsīna mīkstumu sīki sagriež un pievieno mērcei.
Romāņu mērce
Sajauc 3 ēdamkarotes olīveļļas, ēdamkaroti ābolu etiķa, piparus, ēdamkaroti medus, pustējkaroti sinepju pulvera, 50 gramu siera.
Sinepju mērce
2 āboli — nomizoti, sagriezti un apslacīti ar citronu sulu, lai nepaliek tumši, 2 cieti vārītas olas — dzeltenumus saberž, baltumus sakapā, glāze krējuma, 4 tējkarotes galda sinepju, sāls, pipari, pēc garšas. Visas sastāvdaļas sajauc.
Līga Smalkā, aizkraukliete

Staburags.lv bloku ikona Komentāri

Staburags.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.