Grauzdiņu salāti. 200 gramu rupjmaizes grauzdiņu, 150 g krabju nūjiņu, 150 g konservētas kukurūzas, 250 g svaiga gurķa ar mizu, 200 g majonēzes, 50 g ķiploka jāizspiež un jāpiepilina pārējām sagrieztajām salātu sastāvdaļām.
Grauzdiņu salāti
200 gramu rupjmaizes grauzdiņu, 150 g krabju nūjiņu, 150 g konservētas kukurūzas, 250 g svaiga gurķa ar mizu, 200 g majonēzes, 50 g ķiploka jāizspiež un jāpiepilina pārējām sagrieztajām salātu sastāvdaļām.
Grauzdiņus gatavo, nogriežot klona maizei garoziņu. Sagrieztos kubiciņus grauzdē cepeškrāsnī. Salātus samaisa un tūlīt pasniedz galdā, lai grauzdiņi nepaliek mīksti.
Mīlestības salāti
200 gramu saldo piparu, 200 g Ķīnas kāpostu, 200 g redīsu, 150 g žāvētas vistas bez ādas, 200 g majonēzes, nedaudz sīpolu.
Visus produktus sīki sagriež un samaisa. Ēdiens jāgatavo ar mīlestību, tāpēc tie ir mīlestības salāti.
Iesaka aizkraukliete Nadežda Melne. Viņa ir pavāre jau 32 gadus.