Piektdiena, 26. decembris
Dainuvīte, Gija, Megija
weather-icon
+2° C, vējš 2.24 m/s, ZR vēja virziens
Staburags.lv bloku ikona

Mana recepte

Biezpiena čiekuri. 500 g biezpiena, 4 olu dzeltenumi, 50 g margarīna, 20 g rauga, 30 g cukura, 150 g miltu, naža gals sāls, tauki vai eļļa cepšanai.

Biezpiena čiekuri
500 g biezpiena, 4 olu dzeltenumi, 50 g margarīna, 20 g rauga, 30 g cukura, 150 g miltu, naža gals sāls, tauki vai eļļa cepšanai.
Margarīnu saputo ar olu dzeltenumiem un sāli, pieliek biezpienu, sasmalcinātu raugu, cukuru un miltus, lai veidotos bieza mīkla. Izveido ar formiņu aplīšus, atstāj, lai brīdi uzrūgst, tad cep sakarsētā eļļā. Karstus pārkaisa ar pūdercukuru un vanilīnu. Pasniedz ar kompotu.
Iesaka aizkraukliete Irina Ivanova.

Staburags.lv bloku ikona Komentāri

Staburags.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.