Pupiņu un biešu salāti. Izvāra izmērcētas baltās pupiņas, tām pievieno vārītas kubiņos sagrieztas sarkanās bietes un mārrutkus. Var rīvēt mārrutku sakni vai izmantot veikalā nopērkamos.
Pupiņu un biešu salāti
Izvāra izmērcētas baltās pupiņas, tām pievieno vārītas kubiņos sagrieztas sarkanās bietes un mārrutkus. Var rīvēt mārrutku sakni vai izmantot veikalā nopērkamos. Salātu mērci gatavo no skāba krējuma, sasmalcinātiem lociņiem, dillēm, pievienojot sāli. Ar to pārlej salātus un samaisa.
Baraviku salāti
Ātrām uzkodām pāris minūtēs var pagatavot salātus no sagrieztām marinētām baravikām, kas pārlietas ar skābu krējumu. Labākai garšai pievieno sāli, piparus un garšvielu maisījumu “Vegeta”. Tas atkarīgs no ēdāju gaumes. Aiga recepti aizguvusi no krustmātes un līdz šim izmantojusi tikai pašas marinētās baravikas. Taču saimnieces var pamēģināt arī citas sēnes.