Pankūkas ar riekstiem un šokolādi No piena, sāls, cukura, olām, izsijātiem miltiem pagatavo pašķidru mīklu (salda krējuma biezumā), kuru 30 minūšu uzbriedina, izkāš caur sietu un izcep plānās pankūkas.
Pankūkas ar riekstiem un šokolādi
No piena, sāls, cukura, olām, izsijātiem miltiem pagatavo pašķidru mīklu (salda krējuma biezumā), kuru 30 minūšu uzbriedina, izkāš caur sietu un izcep plānās pankūkas.
Uz pankūkas apceptās puses uzliek saldā biezpiena pildījumu (to pagatavo, sajaucot biezpienu, iebiezināto pienu ar cukuru, sasmalcinātus riekstus, kanēli, kakao, olu). Pankūku sarullē cigāra formā. Panē olā, rīvmaizē. Cep lielā eļļas daudzumā.
Pasniedzot pārlej kausētu šokolādi, pārkaisa riekstus.
Pildījumam:
100 g biezpiena,
ēdamkarote sasmalcinātu riekstu,
ēdamkarote iebiezinātā piena,
naža gals kanēļa,
pustējkarote kakao,
puse olas.