Ceturtdiena, 25. decembris
Stella, Larisa
weather-icon
+3° C, vējš 4.47 m/s, ZR vēja virziens
Staburags.lv bloku ikona

Mana recepte

Pankūkas ar riekstiem un šokolādi No piena, sāls, cukura, olām, izsijātiem miltiem pagatavo pašķidru mīklu (salda krējuma biezumā), kuru 30 minūšu uzbriedina, izkāš caur sietu un izcep plānās pankūkas.

Pankūkas ar riekstiem un šokolādi
No piena, sāls, cukura, olām, izsijātiem miltiem pagatavo pašķidru mīklu (salda krējuma biezumā), kuru 30 minūšu uzbriedina, izkāš caur sietu un izcep plānās pankūkas.
Uz pankūkas apceptās puses uzliek saldā biezpiena pildījumu (to pagatavo, sajaucot biezpienu, iebiezināto pienu ar cukuru, sasmalcinātus riekstus, kanēli, kakao, olu). Pankūku sarullē cigāra formā. Panē olā, rīvmaizē. Cep lielā eļļas daudzumā.
Pasniedzot pārlej kausētu šokolādi, pārkaisa riekstus.
Pildījumam:
100 g biezpiena,
ēdamkarote sasmalcinātu riekstu,
ēdamkarote iebiezinātā piena,
naža gals kanēļa,
pustējkarote kakao,
puse olas.

Staburags.lv bloku ikona Komentāri

Staburags.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.