Sestdiena, 20. decembris
Arta, Minjona
weather-icon
+2° C, vējš 0.45 m/s, DR vēja virziens
Staburags.lv bloku ikona

Mana recepte

Marinēti gurķi.

Marinēti gurķi
Trīslitru burkā saliek garšvielas: 2 laurulapas, 10 melno piparu, 2 graudiņus smaržīgo piparu, 4—5 daiviņas ķiploka, nelielu mārrutka sakni, sagrieztus diļļu kātiņus vai sausās dilles, bazilika un estragona lapiņas. Virsū garšvielām saliek gurķus.
Marinādei: vienam litram ūdens pievieno 2 ēdamkarotes cukura un tikpat sāls. Uzvāra. Uzlej gurķiem, patur 10—15 minūšu, tad marinādi nolej un atkal uzvāra. Šādi rīkojas trīs reizes. Pirms trešās uzliešanas gurķiem pievieno 8—9 ēdamkarotes deviņprocentīgā etiķa. Kad marināde uzlieta trešo reizi, burkas tūlīt aizvāko.
Sandra, aizkraukliete

Staburags.lv bloku ikona Komentāri

Staburags.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.