Pirmdiena, 22. decembris
Saulvedis, Saule
weather-icon
+2° C, vējš 0.89 m/s, Z vēja virziens
Staburags.lv bloku ikona

Mana recepte

Cepts zandarts marinādē.

Cepts zandarts marinādē
Zandartu apkaisa ar lielu daudzumu sāls, apviļā miltos (bez olas) un cep kā jebkuru zivi. Pēc tam atdzesē un liek etiķa marinādē, ievieto slēgtā plastmasas traukā. Īpaši garšīgs zandarts ir tad, kad marināde saželē.
Pasniedz kā piedevu pie dažādiem ēdieniem.
Šādi marinādē sagatavotu zandartu var uzglabāt ļoti ilgi.
Iesaka makšķernieks Linards Skudra no Pļaviņām.

Staburags.lv bloku ikona Komentāri

Staburags.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.