Ceturtdiena, 25. decembris
Ādams, Ieva
weather-icon
+0° C, vējš 1.34 m/s, R-ZR vēja virziens
Staburags.lv bloku ikona

Kabaču kārtojums

Kabačus nomizo un sagriež šķēlēs, viegli izklapē ar gaļas āmurīti, pārkaisa ar piparu un sāls maisījumu, apviļā miltos un olā, cep eļļā.

Kabačus nomizo un sagriež šķēlēs, viegli izklapē ar gaļas āmurīti, pārkaisa ar piparu un sāls maisījumu, apviļā miltos un olā, cep eļļā. Lēzenā traukā kārtām liek kabačus, tomātu šķēlītes, tad atkal kabačus, tomātus, līdz trauks pilns. Katru kārtu pārlej ar majonēzi. Trauku uz īsu brīdi ievieto cepeškrāsnī un nedaudz pasautē. Ja cepeškrāsns nav, pēc kārtošanas var atstāt pusstundu ievilkties.

Staburags.lv bloku ikona Komentāri

Staburags.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.