Kartupeļi, burkāni, kāposti, paprika, zaļie zirnīši, āboli, puķu kāposti, mednieku desiņas vai kūpināta gaļa, buljons, piedeva ēdienam „Vegeta”.
Kartupeļi, burkāni, kāposti, paprika, zaļie zirnīši, āboli, puķu kāposti, mednieku desiņas vai kūpināta gaļa, buljons, piedeva ēdienam „Vegeta”.
Lai pagatavotu šo ēdienu, vajag īpašu termoizturīgu polietilēna maisu, kuru parasti izmanto cepešu gatavošanai. Dārzeņus sagriež rupjos gabalos, piemēram, kartupeli četrās daļās, burkānu uz pusēm un pilda polietilēna maisā. Ieliek nedaudz kūpinātās gaļas, kas ēdienam piešķirs īpašu garšu, pievieno piedevu „Vegeta”, ielej mazliet buljona. Maisa abus galus cieši aizdara un cepeškrāsnī cep ap 40 minūšu. Apmēram cepšanas vidū maisa virspusē vairākās vietās ar asu nazi vai dakšiņu iedur, lai maiss nepārplīstu. Ieteicams izvēlēties pēc iespējas krāsainākus dārzeņus.