Vienādā daudzumā smalki sarīvē burkānu un lielo balto redīsu — apmēram puskrūzi (100 g).
Vienādā daudzumā smalki sarīvē burkānu un lielo balto redīsu — apmēram puskrūzi (100 g). Pievieno 2 krūzes ūdens un apmēram trīs minūtes vāra uz mazas uguns. Beigās piepilina pāris pilienu sojas mērces. Var pievienot divas saberztas sāļās olīves.
Dārzeņi jāvāra attaukotā pannā, uzliekot vāku. Ēdot var pielikt sakapātus zaļos lociņus un nedaudz svaigi rīvētas ingvera saknes.
Šis ēdiens uzlabo aknu darbību, palīdz izvadīt no organisma olu, siera, liellopu gaļas produktu pārpalikumus. Īsā laikā normalizē holesterīna līmeni asinīs. Palīdz izvadīt žultsakmeņus un nierakmeņus. Noder cilvēkiem, kuri sirgst ar sirds un asinsvadu slimībām.
Ieteicams lietot desmit dienu pēc kārtas vienu reizi dienā vai katru otro dienu trīs nedēļas.