Mīklai vajag puspaciņu rauga, glāzi piena, 200 g eļļas vai margarīna, 3—4 glāzes miltu, šķipsniņu sāls un cukura.
Mīklai vajag puspaciņu rauga, glāzi piena, 200 g eļļas vai margarīna, 3—4 glāzes miltu, šķipsniņu sāls un cukura. Raugu iejauc siltā pienā, pievieno visas pārējās sastāvdaļas un veido mīklu. Gatavo masu uz 20 minūtēm ievieto ledusskapī. No mīklas veido lielu plāno apli, sadala trijstūros. Katra mīklas trijstūra platākajā malā liek pildījumu un sarullē, veidojot radziņu. Cep 200 grādu karstā krāsnī 15 minūšu.
Pildījumam var izmantot banānus vai ābolus, kuri apkaisīti ar kanēli un cukuru, sieru vai ar sīpoliem saceptu speķi.