Izlasot laikrakstā “Staburags” kārtējo publikāciju par bāra “Blūzs” problēmām, esmu ļoti sašutusi.
Izlasot laikrakstā “Staburags” kārtējo publikāciju par bāra “Blūzs” problēmām, esmu ļoti sašutusi. Liekas, ka pats “nelabais” savu pirkstu pielicis.
Neretiešiem labi zināms, ka tieši bārs “Blūzs” izceļas ar produkcijas augsto kvalitāti un sortimenta daudzveidību. Tur saimnieko prasmīgas un kārtīgas pavāres. “Blūza” kolektīvu visbiežāk aicina klāt mielasta galdus dažādiem pasākumiem Neretā. Augstā līmenī ir gan ēdiens, gan apkalpošana, arī galda kultūra.
Par tā sauktajiem “informācijas piegādātājiem” Neretā ir savs spriedums. Tas atkal vedina uz “nelabā” pusi. Iespējams, tā ir skaudība, konkurence, atriebība. Runā, ka “latvietis latvietim labākais ēdiens”. Nu ko, ja šis ēdiens ir “Blūza” līmenī, tas garšo varen labi.
Personīgi “Blūza” gatavoto produkciju iegādājos jau vairākus gadus un ne reizi neesmu vīlusies. To pirkšu arī turpmāk un domāju, ka man pievienosies daudz citu neretiešu. Tāpēc novēlu bāra kolektīvam izturēt un strādāt tālāk, neskatoties uz šo nepatīkamo situāciju.