Aizkrauklē, Spīdolas ielā 15, iepretī autobusu stacijai, šonedēļ atvērts gaļas pārstrādes uzņēmuma “Forevers” veikals. Te var iegādāties gan svaigu gaļu, kūpinājumus, desas, gan dažādus pusfabrikātus.
Veikala pārdevēja Tatjana Logačova stāsta, ka gan viņai, gan kolēģei jau iepriekš bijusi pieredze tirdzniecībā: “Strādāju par pārdevēju iepriekšējā uzņēmumā, kas darbojās šajās pašās telpās, un priecājos, ka pēc tā likvidēšanas man tomēr ir darbs. Esmu novērojusi, ka pircēji ir ļoti dažādi: vienam vajag plašu piedāvājumu, un viņš ir gatavs izstaigāt vairākus lielveikalus, kamēr atrod sev tīkamāko produktu par pieņemamu cenu, bet ir pircēji, kuri vēlas, lai pārdevēja viņus apkalpo, iesaka kaut ko jaunu, lai iepirkšanās nebūtu bezpersoniska. Veikalā produktus piedāvāsim arī degustēt.”
Mazo veikaliņu īpatnība ir tāda, ka pircējs paļaujas uz pārdevēju, ka viņam nepārdos sliktu preci, citādi te vairs neatgriezīsies. Lielveikalos ir citādi — daudz ražotāju, plašs piedāvājums un par neveiksmīgu pirkumu kasieri nevar vainot.
Uzņēmuma tirdzniecības vietas administratore Jeļena Anosova stāsta, ka Aizkraukles reģionā šis ir uzņēmuma pirmais veikals, līdz šim dažādās tirdzniecības vietās varēja nopirkt tikai firmas produkciju: “Esam ieplānojuši drīzumā veikala piedāvājumu papildināt ar citām nepieciešamākajām bakalejas precēm, piemēram, kafiju, cukuru, eļļu.”