Abonē e-avīzi "Staburags"!
Abonēt

Viesītes pagastā apgāzās automašīna. Jelgavas pusē turpina degt siena ruļļi

Ugunsdzēsēji strādā Jelgavas novada Līvbērzes pagastā pie siena ruļļu apstrādes ar ūdeni. Attēls no retv.lv

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no 25. jūlija plkst. 6.30 līdz 26. jūlija plkst. 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Zemgales reģiona pārvalde saņēma 10 izsaukumus – divus uz ugunsgrēku dzēšanu, septiņus uz glābšanas darbiem un vēl viens izsaukums bija maldinājums.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Plkst. 18.42 VUGD saņēma izsaukumu uz Jēkabpils novada Viesītes pagastu, kur bija avarējusi vieglā automašīna. Ugunsdzēsēji glābēji, izmantojot glābšanas dēli, cietušo cilvēku nogādāja līdz Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta automašīnai. Notikuma vietā ar vinčas palīdzību vieglā automašīna tika novietota uz riteņiem, atvienotas akumulatora klemmes un sakārtota ceļa braucamā daļa. Plkst. 19.56 darbs ceļu satiksmes negadījumā noslēdzās.

Jēkabpils novada Elkšņu pagastā ugunsdzēsēji glābēji sazāģēja uz ceļa braucamās daļas nokritušu koku un atbrīvoja brauktuvi.

Jau trīs diennaktis turpinās ugunsgrēka dzēšanas darbi Jelgavas novada Līvbērzes pagastā, kur noliktavas tipa ēkā 1200 m2 platībā deg apmēram 1200 siena ruļļi. Vakar notikuma vietā tika piesaistīts frontālais iekrāvējs, ar kura palīdzību no ēkas abiem galiem izvesti degošie salmu ruļļi, un ekskavators, kas uzsāka ēkas demontāžu, lai nodrošinātu ugunsdzēsējiem glābējiem piekļuvi visiem gruzdošajiem siena ruļļiem.

Aizvadītajā diennaktī VUGD kopumā saņēma 43 izsaukumus – 19 uz ugunsgrēku dzēšanu, 21 uz glābšanas darbiem, bet trīs izsaukumi bija maldinājumi.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Staburags.lv komanda.