Uzņēmumā “Vecsiljāņi” ražotais “Ievas siers ar pesto”, kur siera meistare ir Ieva Midega, starptautiskajā izstādē “Riga Food 2018” 2017./2018. gada jauno produktu konkursa grupā “Sieri” ieguvis trešo vietu, “Riga Food 2018” bronzas medaļu un atzinības rakstu.
Konkursa mērķis ir popularizēt piena produktu lietošanu Latvijas iedzīvotāju uzturā, kā arī apkopot piena pārstrādes uzņēmumu un meistaru pieredzi jaunu piena produktu ražošanā, parādot Latvijas iedzīvotājiem piena pārstrādes uzņēmumu prasmes un spējas ar katru gadu vairāk saražot ne tikai kvalitatīvus jau stabilas vērtības produktus, kā biezpiens, siers un krējums, bet arī pārsteigt Latvijas pārtikas produktu patērētājus ar arvien jaunām, pārsteidzošām un vēl nesavienotām garšu kombinācijām.
Kooperatīvās sabiedrības “Latvijas Piensaimnieku centrālā savienība” valdes priekšsēdētājs Jānis Šolks apbalvošanā sacīja: “Šogad piena pārstrādes uzņēmumi atkal ir pacentušies, lai pārsteigtu garšas kārpiņas ar jaunām, nebijušām garšu un smaržas kombinācijām. Piena pārstrādes uzņēmumi kārtējo gadu ir pierādījuši, ka var būt inovatīvi, pārsteidzoši un, savienojot labākās izejvielas, meistaru prasmes un izdomu ir spējuši pārsteigt.” ◆